Benjamin Velge.

Lid

Hallo!

Mijn naam is Benjamin Velge, een vrolijke student ICT op Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Al bijna vier jaar woon ik in het mooie Heerlen. Eerst in een studentehuis in het Centrum. Tegenwoordig met mijn vriendin (en twee konijntjes) in Schaesbergerveld.

Daar waar ik eerst wat sceptisch was over de stad ben ik nu toch wel “verliefd” geworden op haar charme. Ik hoop de komende 4 jaar Heerlen nog beter te kunnen maken.

Tijdens mijn studie ben ik al in vaker aanraking gekomen met de stad. Dit als bestuurder bij verschillende studentenorganisaties en tijdens mijn driejarige periode als voorzitter van de studentenfractie van de Centrale Medezeggenschapsraad op Zuyd.

Als raadslid zal ik me graag willen inzetten voor de jongeren in de stad. Maar ook om van Heerlen een studentenstad te maken. Vaak wordt gedacht dat er in Heerlen helemaal niks te beleven valt, maar juist het tegenovergestelde is waar. Het is een heel bruisende stad.

Met de komst van het Maankwartier is de stad nog meer gaan leven. De vraag is wel hoe je nog beter de jeugd en studenten kan betrekken met de stad. Misschien is het verhuizen van Zuyd Hogeschool naar het centrum daar wel een oplossing voor.

Ik kijk er naar uit om mij in te kunnen gaan zetten voor Heerlen!

Met liberale groet,

Benjamin Velge

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdheerlen.nl

Scroll naar boven