Nikki Smeets.

Lid

Wie ben ik?
Ik ben Nikki Smeets, geboren in Heerlen in 2002. Momenteel woon ik op park Hoogveld, gelegen aan de Heerlerbaan. Hier woon ik samen met mijn ouders, broertje en ons hondje. Momenteel ben ik bezig met mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Maastricht.

Waarom ik?
Een jong gezicht in de politiek is relatief uniek binnen het politieke landschap. Het is echter juist belangrijk zijn dat ook de jongeren zich gehoord voelen binnen de gemeente. Mijn doel is dan ook om mijn generatie te kunnen vertegenwoordigen, politiek is van belang namelijk voor iedereen. De komende vier jaar zou ik graag meer aandacht willen geven aan de studenten in de stad. Het is belangrijk dat we ook de jongere, nieuwe generatie betrekken bij de actuele politiek.

Een van mijn doelen is dan ook om het aantrekkelijker te maken voor studenten om in Heerlen te gaan wonen.

Ook is veiligheid een van mijn prioriteiten, waarbij actief beleid noodzakelijk is. Iedereen zou zich namelijk veilig moeten voelen in de stad.

Tevens is het belangrijk dat we voldoende mogelijkheden bieden voor jong en oud om te kunnen sporten in Heerlen. Sport kan dienen als een uitlaatklep en dient derhalve de gezondheid van iedereen die hier gebruik van wil maken. Niet alleen voor de gezondheid is het belangrijk, maar ook voor het plezier dat men erin heeft om te kunnen sporten.

Het is belangrijk dat we dit met z’n allen doen, want samen kunnen we Heerlen laten meegroeien met de huidige ontwikkelingen. Samen doorpakken!

 

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdheerlen.nl

Scroll naar boven