Renate Brentjes.

Lid

Politiek en de titel kneusje

Vreemde combinatie zullen jullie denken maar ja eigenlijk is het wel zo. Politiek en kneusje zijn niet echt een combinatie. Maar niets is minder waar. Mijn moeder zei afgelopen week, ze hebben wel geen kneusjes zoals jij op de lijst. Toen ik er op antwoordde ik ben geen kneusje toen zei ze ja maar ……

Dat ik gebruik moet maken van Regiotaxi, thuiszorg en ja ik behoor tot de groep WAJONG (terug gezet met 26 jaar) maakt mij niet tot kneusje, dit kneusje kan en wil meer maar moet daarvoor wel concessies doen die dan in de vorm moeten van thuiszorg en regiotaxi en niet te vergeten mijn onmisbaar scootmobiel. Dat maakt het voor mij mogelijk om datgene te doen waar ik sterk in ben namelijk mijn werk als CEO informatieberaad Zorg, lid van het Coronateam en lid van het Kernteam binnen het Ministerie van VWS. Daarnaast houd ik me bezig met volkshuisvesting en hoop ik in 2023 mijn Master Bedrijfskunde te halen.

Als VVD-er sta ik voor een toegankelijk, sociaal maar ook betaalbaar inclusief beleid want he als mens (en in dit geval als kwetsbaar mens) kan je zoveel meer maar het is wel een kwestie van omdenken!!!!!.

Onze zorg is nooit af!
Als gemeente moeten we toegankelijk, sociale, maar ook betaalbaar beleid voeren op zorg.
Zo dat iedereen regisseur is over zijn eigen leven, we helpen waar nodig, in iedere fase van het leven.

 

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdheerlen.nl

Scroll naar boven