Ruud Kockelkorn.

Commissielid

Hallo, Mijn naam is Ruud Kockelkorn (42), getrouwd met Yajani en vader van 4 kinderen. Een dochter van 13 op het middelbaar, twee zonen in het basisonderwijs (11, 4) en een zoontje op de opvang (1). Ik woon sinds 2002 in Heerlen maar heb ook daarvoor altijd in Parkstad gewoond. Ik woon al 20 jaar in Heerlerheide (Beersdal).

Ik ben sinds 2005 eigen ondernemer als (mede)-eigenaar van een zakelijke dienstverlener in Heerlen. Als algemeen directeur geef ik leiding aan een bedrijf van 14 man momenteel. Naast de aansturing werk ik ook nog steeds voor klanten wat een mooie mix is. Naast mijn werk ben ik actief in de business club van Roda JC (passie), de ouderraad van de basisschool en de carnaval (Bokkeriejesj).

Ik denk dat ik op deze manier veel voeling heb met veel gremia in de samenleving en probeer zo hieraan mijn steentje bij te dragen. Sinds 2006 ben ik ook actief in verschillende rollen in de lokale politiek. Als voormalige raadslid, voorzitter en huidig commissielid probeer ik zo ook al 15 jaar een bijdrage te leveren aan de verdere bloei van onze mooie stad.

Er is zeker nog voldoende aan te pakken in onze stad maar bij mij is het glas altijd halfvol. Dus ik wil graag verder aan de slag met onze mooie stad

Met vriendelijke groet,

Ruud Kockelkorn
Commissielid Maatschappij en Financiën

 

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdheerlen.nl

Scroll naar top