Hallo, mijn naam is Ruud Kockelkorn. Ik ben sinds 9 jaar samen met Yajani en vader van 4 kinderen, Aniek (16), Timo (14), Mads (6) en Joes (4). Ik woon te Heerlerheide in de wijk Schelsberg.

In het dagelijks leven ben ik al bijna 20 jaar eigen ondernemer in de zakelijke dienstverlening (SAP en procesconsultancy). De mix van acquisities, spreken op congressen, mensen aansturen en klanten bedienen spreekt me heel erg aan. Ik stuur een kleine tiental medewerkers aan.

Naast mijn werk zet ik me in op de basisschool van de twee jongste kinderen (De Horizon). Dit doe ik meer bestuurlijk als lid van de medezeggenschapsraad als praktisch als voorzitter van de oudercommissie. Hier ondersteunen we het onderwijsteam bij diverse activiteiten.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag de wedstrijden van Roda JC. Ik zet me lokaal al zo een vijftien jaar in om het liberale geluid in Heerlen en omstreken duidelijker hoorbaarder te maken. Ik geloof in de kansen en het enorme potentieel dat Parkstad herbergt. Alleen we moeten deze kansen wel durven pakken.

Met liberale groet

Ruud Kockelkorn

Raadslid VVD Heerlen

 

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdheerlen.nl

Scroll naar boven